donderdag 1 maart 2012

Iedereen die zich geroepen voelt om als vrijwilliger te werken kan op deze blog reageren.

Geïnteresseerde vrijwilligers zullen in de toekomst op deze blog de profielen kunnen bekijken van onze cliënten. Op deze profielen staan oa hun interesses. Op deze manier kunnen de vrijwilligers hun interesses aan de interesses van de cliënten linken en er een leuke samenwerking van maken.

De vrijwilligers kunnen ook zelf voorstellen doen, alle ideeën zijn welkom !

6 opmerkingen:

  1. Ik wil wel meegaan naar pret parken als vrijwilliger. I love it.

    Groeten,
    Lieselotte

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is een leuk idee Lieselotte. Extra hulp tijdens zo een uitstap komt altijd van pas !

      gr,
      Leslie

      Verwijderen
  2. denk dat dit wel iets is wat kan werken (zij het vrijwillig dan :)) in onze voorziening werken we ook veel met vrijwilligers om te kunnen voldoen wensen die de zelfbepaling van de cliënten met zich mee brengt..

    voor eenvoudige uitstappen lukt dit goed, maar dit wordt moeilijker als er meer continuiteit verwacht wordt.. als het bijvoorbeeld wekelijks is ofzo..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ja, kan mij dat eigenlijk goed inbeelden, het mag zeker niet als een verplichting worden gezien en aangevoeld. Maar alle hulp is welkom. Het kan iets kleins zijn, gewoon kousen stoppen van de bewoners bijvoorbeeld, samen boodschappen doen, uitstapjes. Maar misschien kunnen onze bewoners ook iets betekenen voor de vrijwilliger, misschien kunnen zij eens het gras gaan maaien, helpen snoeien, diertjes verzorgen... ja tis eigenlijk heel ruim

    bedankt voor je professionele reactie, had ik niet van je verwacht :)

    BeantwoordenVerwijderen